I always followed and played by the rules.

Hopp då är man 20 då! känner inte riktigt att det är någon skillnad från hur det var innan mer än att alla tror man kommer köpa ut åt dom nu! det kan ni ju tro =) puss!


Gårdagen var jätte bra, först kom Annika och Lennart och väckte oss med frukost på sängen och sjöng och hade sig =)Sen åkte Aila och jobbade och jag låg kvar i sängen och öppnade paket från baby =) sen på kvällen gick vi på restaurang och jag fick pressentkort till "flytta hemifrån" saker =) massa glad tjej =)
Sen gick vi ut med Jakob, lite halv segt jag mådde skitdåligt och Aila var helt galen (Y)


Idag har jag mest tagit det lugnt och laddar upp för imorgon (?) eller något!

Puss! (:

Tjallå! (=
Här sitter jag igen med tvånget att jag måste blogga, men inte ett vettigt ord på mig hjärna... vad gör man då? skriver ihop massa svammel som kommer fram i hjärnan eller bara lägger ner och hoppas på bättre tider ? =)

Jag ska nog göra ett försök i alla fall! =) Midsommar var massa roligt med trevligt folk här i Stockholm :) helt galet kul att träffa så mycket nytt folk!, även om jag saknar allt sjuk norrköpingsfolk ibland men det vore ju mer mysko om jag inte saknade er :)
Sitter här och är lite nostalgisk så här kommer lite bilder som alltid får mig glad :)

Känns knäppt att det är så många som läser min blogg även om jag nästan aldrig uppdaterar, känner mig nästan skyldig att uppdatera lite oftare så ni inte ska vara så besvikna ;D


På midsommar var det iaf massa som sa dom läste min blogg sånna som jag absolut inte trodde skulle göra det men det är jätte kul att veta vilka det är som sitter och läser mina ord :P 


Imorgon fyller vi år jag och Aila, känns så konstigt att dela sin födelsedag med någon annan har liksom aldrig gjort det, att man då ska dela med sin flickvän är lite knäppt!
Vad som också är knäppt är att aila är född halv 4 på morgonen och jag är född 4 på morgonen!


Nu ska jag iaf lägga mig i sängen och kolla lite tv och vänta på att Aila ska komma hem från jobbet vilket hon nu tydligen ska göra vid halv 6... det är nog det tråkigaste med att vara här.. att vänta, jag är så dålig på det.
Kanske ringa tim och tvinga honom underhålla , vi får se hur det blir!


Skriv vad ni vill jag ska skriva om eller ställ frågor (lovar att svara på allt) så jag slipper sitta och skriva med mig själv så kanske jag kan tycka det är roligt att blogga!


Timpisch och jag (: <3
Julia och "louise" ;)
Midsommar Julia (: <3
Min helt egna psykolog Denise ;D <3
Jag och mitt livs kärlek (: aylibaily<3

Man ba va?

Tjatja bloggen, sitter här i stockholm och ska snart gå och sova!
Sjuklt dålig uppdatering men det är sånt som händer! inget på hjärtat nu heller så byebye!



bild från i Lördags när vi var och firade Frida! puss!

Bästaste!

Förresten så har jag jordens bästavän!
En som man bara kan sitta och snacka med i 700000 timmar utan att egentligen ha sagt ett enda vettigt ord!
SKönt att bara få svamla och bara va! Jag är en typisk "bara va" människa, kanske tråkig eller bara väldigt chill!
I vilket fall så är du bra jävla bra att ha i alla lägen, galen utekväll eller bara chillsnack i en lekpark!







Vet inte vad ni tycker men min älskling är rätt gullig och man blir rätt jätte glad när hon skriver så här söta saker :) <3

Det jag vill få ut av den här texten är inte för att göra folk avundsjuka genom att skryta hur kär och bra jag har det, fast varför inte passa på när jag ändå har er uppmärksamhet. Men det jag vill få ut är hur glad jag är över att ha dig i mitt liv. Och varför jag inte bara skriver detta till dig är för att jag är stolt över att kalla dig min flickvän, min alldeles egna Matilda. Hur sjukt det är att just du och jag har träffats, trots att vi bor så långt ifrån varandra. Varje meter är som ett slag i magen. Första gången jag såg dig var exakt 5 månader sen igår, och för exakt 5 månader sen kom jag precis hem och jag saknade dig så mycket. Efter bara några timmar med dig var jag fast och helt galet kär, det var något med dina ögon, din charm och ditt leende som fick mig att smälta. Sen den sekunden har du bara varit min. Kom ihåg när du hade lagt till mig på facebook och jag satt och kollade igenom alla dina bilder. Tyckte du var så sjukt snygg så jag åkte till Norrköping med Julia och ljög om att hennes bror fyllde år för du inte skulle tro jag var så knäpp som bara åkte dit helt random. Men det gjorde jag, bara för jag ville träffa dig.

Det finns stunder så jag fortfarande inte fattar att du är min flickvän, det fortfarande känns som om jag drömmer. Jag bryr mig så mycket om dig, även fast jag ibland inte visar hur mycket jag älskar dig.
Det finns så mycket jag älskar med dig, så många småsaker som gör mig så glad. Som att innan vi somnar ska du vrida&vända på dig minst 20 ggr innan du ligger skönt och mig har du kastat runt som en docka, hur då låter som en bebis när du är på myshumör, din dialekt, när du är sur, när du säger mitt namn, när jag hör ditt, att ligga i din famn och lukta på den parfym du hade första gången vi sågs, när du håller min hand & kysser mig när som helst oavsett vem som kollar. Du är modig. Från att ingen visste till att alla vet.


Och så sjukt är det hur lika vi är, tycker lika om allt, tänker likadant, fungerar likadant, känner likadant. Att du kan se vad jag känner bara genom minsta rörelse jag gör.

Något som är ännu mer mongo är att även fast det känns som om du känt mig hela livet så känner jag mig fortfarande nykär, sådär att man liksom fortfarande vill imponera på den andra lite, vill visa allt om sig själv, sådär att när jag väntar på ditt eller mitt tåg att händerna blir svettiga, jag blir varm i hela kroppen och jag blir nervös. Hur kan du fortfarande göra mig nervös? Kan komma på mig själv att jag stammar när jag pratar med dig av nervositet. Och det känns som om det aldrig kommer gå över, fast på ett bra sett. Det är så spännande när vi har det här avståndet mellan varandra ibland, det är spännande varje gång vi ses. Men samtidigt är jag så avslappnad med dig, kan verkligen vara mig själv.

Och din röst gör mig lugn, när du svarar i telefonen blir jag varm i hela kroppen och mitt hjärta dunkar snabbare. Och då pratar vi ändå varje dag. Hur lyckas du?
Nu kanske ni blev avundsjuka ändå, men det kan inte jag råför. Men jag råkar ha den bästa flickvännen i världen.
Jag saknar dig så mycket just nu, men imorgon kommer du äntligen.
Snälla älskling, sluta aldrig älska mig.

Hej hå lets go!

Synd att allt man gör alltid ska vara fel för någon, hur mycket man än bara vill det ska funka!

GRATTIS JENNA



Stort grattis till jenna som fyller stor flicka idag hela 20 år (: <3

Lite svar sådär!

Postat av: kakan

fniss. fining, kakans förslag var det bästa ändå!!?

Svar: Kakans förslag är alltid bäst, och roligast ;D


Postat av: Tim

Haha söt du med mattis

Svar: Du kan va söt timpisch! <3


Postat av: jenny H

det här ska följas! :D

Svar: Det tycker jag du gör rätt i ;) alltid kul att veta vilka som läser ;) <3


Postat av: Anna

Jag är en som läser! trodde du inte va! :) Johanna sa att du var här här om dagen och hämtade kameran, har tyckt det var konstigt att det fanns två där ner i källaren, synd att jag inte var hemma och fick träffa dig. Hoppas att du har det bra, Kram Anna

Svar: Någonstans kändes det lite som du skulle vara en av läsarna haha ;D alltid haft lite koll på mig ( mycket bra!) Haha ja jag har haft min kamera hos er i typ ett halvår nu och nu när sommaren kommer igen är det alltid kul att ge sig ut och leka med kameran igen :)
Ja det var tråkigt att du inte var hemma var länge sen vi sågs nu! men det kommer fler gånger jag kommer förbi förhoppningsvis =) ha det bäst ses och hörs vi och fortsätt läs ;D Kram!



NORMEN SKAVER!

Ja vart ska man börja?

Igår åkte älsklingskorven hem *sadface* dock var hennes tåg försenat typ två timmar så jag gick omkring och var as speedad för jag fick två extra timmar (; så jag syster och Aila åkte och köpte pizza! mycket mysigt att umgås med två helt galet bra människor!


Sen åkte jag och kakan upp till Jocke och hade lite soffhäng framför någon sjukfilm! blev att slagga där men det blev inte så mycket sova kan jag lova dels för att jag är sjukligt dålig på att sova själv nu för tide och dels för att studenterna sjöng (läs skrek) studentsånger utanför fönstret...
Tänker inte klaga på dom efter som jag var nog en av dom som skrek värst förra året och höll säkert nång vakna!



Sen åkte vi hem typ 7 på morgonen, väl hemma slocknade vi i sängen. Sen gick vi ut och la oss i den sjukliga värmen!


Har börjat läsa en bok, galet kul att läsa andras historier... ni borde läsa kanske ger det lite mer inblick i att vad fan man är inte ensam att vara "sjuk" Här har du mitt liv heter den iaf! ;)

 




Varför ska allt vara så "tjejigt" eller "killigt" föresten? Aila, kakan och jag var inne på pressbyrån innan tåget och stog och kollade på lite födelsedagskort och så men varför är ettt kort en tjej ska få så mycket pluttignuttiga och en killes kort är mycket "coolare" ?

Jag vill i alla fall inte ha ett kort det står "till en liten prinsessa" på jag vill ha ett där det står "TILL EN COOL TJEJ" på!

Kom ihåg det till min 20 årsdag som för övrigt är den 29 juni ;)





En cool tjej som ni ser!
Vem orkar gå omkring och vara en liten prinsessa?

Himlen är oskyldigt blå?

Dålig uppdatering nu du, men så går det när frugan är här.
Sköna dagar har vi haft det men imorgon har jag bokat tåg hem för min älskling igen...
känns lite pissigt! ska jobba hela sommaren så kommer inte kunna ses så mycket som jag är van vid nu! :(


Jaja, vi har iaf haft det mega bra och går runt lite på rosa moln än haha (:
Igår hade Jenna 20 års fest, jätte jätte bang kul! :P skönt att träffa alla vänner igen!
Vart många frågor och det är klart att jag förstår att ni undrar vad fan som händer, men som en mycket klok vän sa igår "det är fortfarande samma gamla galna Matilda"
Jag uppskattar att ni frågar mig och pratar med mig istället för att prata bakom min rygg, även om det krävs en del dricka för att få fram orden!

Så länge jag är lycklig så får ni fan säga vad ni vill :)






puss puss ----> schmack! ;D

Kommit på att det sämtsta med att ha en bloggande flickvän är att man alltid skriver samma saker ;) 
Men vad fan gör det om hundra år? ;)
Nu ska vi iaf sova, eller nu ljuger jag vi ska se någon film och aila stressar mig!
Älskar dig!



How about now?

Har badat idag igen, fan vad jag är bra!
Nu börjar studentveckan för dom som ska ta studenten iår!Ibland vill man spola tillbaka tiden till då! :O
Inte för att det är dåligt nu eller så, men fan vilken sjuk vecka det var!
Nu sitter det någon här bredvid och klagar på att jag inte är mysig mot henne så so long fuckers! Puss!
Förut när vi var och badade, vi är rätt söta om jag får säga det själv!

Försöka vara svår och finurlig? svår för vem då?

Efter som det bara var aila och Karin som svarade på vad dom ville läsa om här så kommer det bli mycket kärleksförklaringar till aila och djupa finurliga tankar! vi får se vad det blir med den saken!
Rätt kul att man fick massa folk som läser bloggen på sådär 2 dagar och jag har inte ens liksom skrivit ut den till folk mer än idag haha :)
Undrar lite vad det är som är så spännande med min blogg är det att den har ordet "homo! i namnet haha?
blir det mer kul att läsa då?

ja, men då är det ju så.

Ska snart bege mig med mammi mot stora staden fixa lite saker och hämta Aila vidtåget!
Och nu har jag ju min älskade kamera hemma med så sen ska det ut och fotas oj vad fina bilder ni kommer få se!
Vad förväntas det om att man ska skriva om i en blogg för att få livet att verka intressant för det är la det som det går ut på det är ?:O
Det får ni allt tala om för mig vad ni vill jag ska sriva om!
Ikväll ska vi och bada troligtvis Karin, Jocke, Aila, jag och kanske Sara :)
PUSS!

Om jag rakar mina ben och kliar dig på ryggen, snuffsar dig i nacken fast du luktar lite svett - vill du ligga med mig då?

Hejhopp gummisnopp =)

Sitter nu hos min käraste syster, käraste ur alla synsätt ;)

Gårdagen började med att sara ringde mig på tok för tidigt, men jag kom upp och sen gick vi ut och gick.
Resten av dagen spenderades genom att jaga solen mestadels sittandes på en varsin solstol i poolen ;)
På eftermiddagen åkte vi och fiskade, tänker inte gå in på vem som fick den största firren menmen!

Efter det kom kakan och hämtade mig så åkte vi och satte oss på en brygga och snackade en massa så där som man bara kan göra med sin älskade storasyster, när man får låta lite gnällig och bara säga rakt ut vad man tänker!
Och JAG BADADE, första doppet för iår... i en sjö iaf pool gills inte!



Vad skulle hon ha som inte jag har? pfft

Hej... tja tjena tjenis HALLÅ!

Här är mitt bidrag till bloggvärlden får se hur länge jag orkar hänga i ;)
Ta inte allt för serriöst det förstör liksom stämningen lite för att inte snacka om det roliga, om det nu finns något roligt i att blogga det är det jag ska ta reda på nu!
Mysko att sitta här och skriva för, ahh vem fan är det som kommer läsa det här sen... kan va vem som... det är nog inte mysko det är nog bara läskigt! ;P
I alla fall, anntar att det är nu man ska sitta och skriva vad man har gjort under dagen, ta bilder av maten man äter och alla andra creepy things som andra tydligen uppskattar att läsa om!
Så till att börja med så har jag idag ätit: pizza på väg hem från sommarstugan, seeeen gick jag hem till familjen Gustavsson och där fick jag rabarberpaj. Tyvärr har jag inga bilder på det man jag ska försöka bättra mig!
Träffat min käravän Sara idag med suttit på en av bänkarna på skolgården där vi gick när vi var mycket små!
Ibland är det skönt att väntilera lite även om man är storbloggare som jag ;)

Dagens hemlighet: Jag är stolt över den jag är och vem du får mig till att bli! Jag är stolt över att gå hand i hand med dig även om folk glor! För vet du? dom kan glo hur mycket dom vill för du gör mig hel!

RSS 2.0