HAHAHAHAHAAH man ba va?


SAKNAR DIG BBY



Världens bästaste bästavän! ( är så kärleksfull idag så det är inte klokt)

Do you know what you mean to me? Does it show as I live and I breath?



Softarbild? Jenna och jag har varit och badat och jag har nästan trampat på en orm! skrek så jag höll på att dö och hjärtat höll på att hoppa ur halsen på mig! Men det är smällen man får ta när man chillar med roro! :D
Nu ska vi åka och köpa hårfärg, sen ikväll så... ahh kör vi igen så att säga ;D PUDD! <3

Åhh vad jag saknar er!

blogg marathon

Nybadad, trött, filmsugen, osminkad och fundersam! allt på en gång liksom!



Fick just sms från roro, NU ÄR HON PÅ G HEM :D blir lite filmination! och den som klagar på att jag aldrig uppdaterar mig blogg fick så den teg idag ;) har haft lite tråkigt! och mycket som rör sig i skallen... viktiga grejer som typ om jehovas vittnen har det lika kul som dom i stolstorm, om dom också mördar varandra och varför inte jag spelade huvudrollen i solstorm :S

Puss och sånt där! hörs troligtvis senare! får se vad kvällen har att erbjuda! kanske utgång? orkar man? orkar kroppen? vad säger hjärnan? ... vem bryr sig? =) när hjärtat har hoppat ur led så får hjärnan lugna ner sig lite med sina kloka val =)


vem är det du försöker lura? dig eller mig?

Galet! jag är så chill i skallen just nu! Sitter här och lyssnar på musik och gungar i takt med musiken!
Hoppas roro kommer hem snart!


Bra jävla skön låt, jag är mysig! pudd





Det är du och jag nu min vän!

 

Counting all the assholes in the room
Well I´m definitely not alone, well I´m not alone
You´re a lier, you´re a cheater, you´re fool
Well that´s just like me yoohoo and I know you too
Miss. Perfect don´t exist my little friend
And I tell you it again, and I do it again


Någon djup rubrik som ingen läser i alla fall! :)

Som sagt... musik är som balsam för för själen... och alla andra djupa tankar! (:
Det här gör min själ mjuk och go ;)

And this one's is for you...




Hade en galen kväll igår, vet inte riktigt vad som hände men det var riktigt jävla kul! haha Och Jenna stackarn är redan uppe och jobbar själv sitter jag här och kan inte somna om :P Men det är sånt som händer! Jga börjar inte förens klockan 4! (: sånt är rätt nice! hoppas jag mår lite bättre tills dess!

Igår kväll spårade ur lite så där (: och kvällen slutade uppe på något jävla berg med djupa tankar och så vidare haha

Vet inte men det var min tur nu, vadå var? Det ÄR min tur nu! för vet du vad? nu kör vi!

Eller ahh asså kanske inte just nu, men lite senare när jag är människa igen! :P






Man kan skratta åt den här filmen, men det jobbiga är att sånna människor finns haha :P

Puss?


Om du älskar någon, släpp henne fri... Om hon kommer tillbaka, är hon din, om inte, var hon aldrig din...


Det går bra nu, hjärtat stänger av som det ska!


Anywhere you are, I am near.

Tom. vet inte riktigt vad jag ska skriva! allt gör så ont, varje liten tanke påminner om dig.

Men jag ska försöka nu, tänka lite på mig själv! och imorgon tänker jag bosätta mig hos jessica en tid fram över. klarar inte ensamheten! Du är bäst jessica! Och jag kommer alltid finnas för dig så som du alltid finns för mig!


Känner mig halv på något vis! men det är la sånt som går över antar jag, är inte så bra på sånt här.




Ibland är det den man sist tror ska pigga upp en som gör det.

ÄGGAMACKA

Du har ingen aning om att jag skriver här.
Undrar när du får reda på det.
Hoppas äggamackan var goood :D

Kärlek är något vackert man ska vara rädd om...

LOVE


Så länge som jag längtat och hoppats på kärleken men som bara slutat i att jag tvivlat på om det inte var meningen att jag skulle få uppleva kärleken, om jag saknade förmågan att älska...
Men sen kom dagen då jag började prata med dig, magen började pirra och hjärnan skrek att något var fel... fel? fel för vem då? Sen när skulle jag börja bry mig om vad du eller någon annan tycker är fel eller konstigt?
Den känslan är för länge sen borta, jag är för stolt för att bry mig.

När jag träffade dig första gången Aila, (du vet då när jag tagit ett eller två glasvin för mycket för att våga träffa dig) då föll jag direkt och jag faller än idag. Jag kommer nog aldrig sluta falla, fast inte falla så där på ett dåligt sätt utan bra - faller in i tryggheten med dig!
Tryggheten när vi bara kan ligga och kolla i varandras ögon, när du säger att du älskar mig och jag tror varje liten stavelse av det!

Minns när jag sa att jag älskade dig första gången, den första personen utanför familjen som jag sa att jag älskade!
Känslan av att det faktiskt var så, det tog lång tid men nu säger jag det hela tiden men det känns ändå inte som om jag säger det tillräckligt ofta!

Så stolt du gör mig när du pressenterar mig som din flickvän när vi träffar någon! Du får mig att känna mig så speciell, älskad och skyddad!
Som igår när jag satt hemma och kollade på Johan Falk och du låg hemma i din säng och någons flckvän blev nedslagen, och du skickar ett sms där det står "Det får aldrig hända dig något" och det var precis tankarna som gått i min skalle att jag skulle inte klara av att något skulle hända dig! Det är när dom tankarna kommer upp i huvudet som jag blir så där överbeskyddande som en hönsmamma :O
Eller som när jag sitter och lyssnar på Chris Medinas låt "What are words" och jag tänker på dig i varje ord han sjunger!

Min syster hade bröllopsfest i förrgår och två kompisar till dom skulle sjunga "deras låt" så börjar dom sjunga på våran låt älskling! den som var våran låt långt innan vi träffats, "Av längtan till dig" och så var du i mina tankar igen som du mest är hela tiden! när du inte ligger i min "famn" hihi (:


Du gör mig så lycklig och stark, känns som vi skulle kunna klara av allt tillsammans och tillsammans ska vi va, du och jag!

Kan sitta och kolla på dig när vi kollar på tv, glad över att jag får dela min vardag med dig glad över att du vill dela din vardag med mig. Kommer ihåg i början när vi träffades när jag åkte iväg till stockholm och hamnade i någon bubbla där jag var accepterad för den jag var och alla visste att jag var din flickvän! Och känslan när jag satte mig på tåget hem till Norrköping igen med en stor klump i magen för att jag lämnat mitt rätta jag hos dig tills jag kom tillbaka igen!

Du får mig att växa som person och jag känner att jag alltid kan vara mig själv med dig, det behövs inte vara någon man inte är för du älskar mig alltid för den jag är iaf, och vet vem den riktiga Matilda är med!

Snart har vi varit tillsammans i ett halvår och vi har redan så många bra minnen tillsammans, men jag vill ha mera minnen med dig vill att vi ska kunna se tillbaka på många fina år tillsammans (: jag vill alltid vara med dig!

Även om du är den som känner mig bäst och som vet allt om mig så jag det pirra i magen när jag ser att du ringer eller om jag ska möta dig vid tåget, och jag älskar den där pirrande känslan i magen! vill altid ha kvar den och att vi inte ska ta varandra för givet!  Vi har det bra som vi har det och jag trivs med dig!

Glad över att lära känna alla dina vänner och bli en del av er, så som jag blir glad när mina vänner accepterar dig! vill visa dig för alla och vill visa alla hur lycklig du gör mig!

Så glad att det var du som visade mig vad kärlek är för skulle inte vilja ha upplevt det med någon annan!

Känner mig som värsta smöraren men den här bloggen är till för att jag ska få skriva av mig så ni får tycka vad ni vill (:



 

Inget annat än kärlek.


du, min vän i livet!

Ledig ledig ledig ledig (: fruktansvärt jäkla skönt!
Längtar till fredag när min älskling kommer hit!







Aila Hjärta Matilda - 2011-02-12, 149 dagar. Du och jag!

Puss! (:


RSS 2.0